Zes genomineerden voor de Goede Praktijken Competitie 2021-2022 bekend

De genomineerden voor de nationale editie van de Goede Praktijken Competitie van EU-OSHA en het Nederlands Focal Point zijn bekend. Met deze competitie wordt het delen van goede praktijken gestimuleerd: tussen bedrijven en branches, binnen Nederland en op Europees niveau.

Van alle bedrijven en (branche)organisaties die zich hadden aangemeld, zijn er zes genomineerd om kans te maken op de winst. Deze zes genomineerden zijn door een deskundige jury geselecteerd vanwege de wijze waarop ze fysieke belasting aanpakken op de werkvloer. Met hun aanpak zijn ze een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven en organisaties die te maken hebben met fysieke belasting en nog op zoek zijn naar passende maatregelen.

Over de competitie

Binnen de Nederlandse competitie wordt in twee categorieën een winnaar bekendgemaakt: bedrijven met minder dan 100 werknemers en bedrijven met 100+ werknemers of brancheaanpakken. Elk wint €1.500 en is tevens de Nederlandse inzending voor de European Good Practice Awards in Bilbao in 2022.

Houd de kanalen van de campagne ‘Hoe Top Werk Jij’ in de gaten voor de podcastserie over de genomineerden die binnenkort verschijnt en de bekendmaking van de winnaars in december.