Webinar: De tools om hybride te werken

Veel organisaties zijn zoekende hoe zij op een gezonde en veilige manier het hybride werken onderdeel van hun werk/organisatiecultuur kunnen maken. TNO heeft op basis van wetenschappelijk – en praktijkonderzoek een toolbox ontwikkeld die grote en kleine organisaties de juiste instrumenten biedt om hybride werken te implementeren.   

In de webinar De tools om hybride te werken wordt het onderzoek door TNO onderzoekers toegelicht, worden praktijkvoorbeelden gedeeld door organisaties en wordt de toolbox gepresenteerd, zodat je daarna op een voor jouw organisatie passende manier aan de slag kunt gaan met hybride werken.  

Het netwerk Duurzaam Fysiek Werk en TNO nodigen je uit voor de webinar op maandag 7 november van 16:00 – 17:00 uur, deelname is gratis. 

Programma

16:00 – 16:07 uur Introductie
16:07 – 16:28 uur De wetenschappelijke stand van zaken van hybride werken.
16:28 – 16:38 uur Een praktijkvoorbeeld van Gezondeboel
16:38 – 16:48 uur Aan de slag met de hybride werken toolbox
16:48 – 17:00 uur Vragen en afronding

Laat je op maandag 7 november inspireren door experts van TNO, Lidewij Renaud en Liza van Dam. Zij nemen je mee in de laatste wetenschappelijke stand van zaken wanneer zij het grootschalige onderzoek toelichten. Luister naar het voorbeeld van Gezondeboel en hoor hoe zij omgaan met hybride werken in hun organisatie. En ga vervolgens zelf aan de slag met de instrumenten die je worden aangeboden in de hybride werken toolbox. Meld je aan voor het gratis webinar.

In samenwerking met het ministerie van SZW heeft TNO onderzoek gedaan naar hybride werken. Bij het onderzoek waren 12 organisaties (groot en klein) vanuit verschillende branches betrokken. TNO heeft de hybride werken toolbox ontwikkeld, gebaseerd op de uitkomsten van het onderzoek en veelvoorkomende vragen en issues uit de praktijk. De toolbox zal in november te gebruiken zijn via het Arboportaal.