Terugkijken webinar: De tools om hybride te werken

Veel organisaties zijn zoekende hoe zij op een gezonde en veilige manier het hybride werken onderdeel van hun werk/organisatiecultuur kunnen maken. TNO heeft op basis van wetenschappelijk – en praktijkonderzoek een toolbox ontwikkeld die grote en kleine organisaties de juiste instrumenten biedt om hybride werken te implementeren.   

In de webinar ‘De tools om hybride te werken’ werden bijna 150 deelnemers geïnspireerd door experts van TNO, Lidewij Renaud en Liza van Dam. Zij vertelden over de laatste wetenschappelijke stand van zaken aan de hand van het grootschalige onderzoek. Sandra Nauta van de Gezondeboel vertelde hoe zij omgaan met hybride werken in hun organisatie. Vervolgens werd er een tour in de toolbox gegeven en werrden een aantal instrumenten toegelicht die worden aangeboden in de hybride werken toolbox. 

Heb je het webinar gemist of wil je het nog eens terugkijken? Dat kan hier:

In samenwerking met het ministerie van SZW heeft TNO onderzoek gedaan naar hybride werken. Bij het onderzoek waren 12 organisaties (groot en klein) vanuit verschillende branches betrokken. TNO heeft de hybride werken toolbox ontwikkeld, gebaseerd op de uitkomsten van het onderzoek en veelvoorkomende vragen en issues uit de praktijk. De toolbox zal binnenkort te gebruiken zijn via het Arboportaal.