Actie Week van de RI&E 2021

Check je thuiswerkplek met BAS en maak kans op actieve werkplek

Thuiswerken heeft onder druk van de corona-maatregelen een vlucht genomen. En veel werknemers geven aan dat ze ook als dat niet meer noodzakelijk is, toch (deels) willen blijven thuiswerken. Maar hoe zit je erbij? Fysiotherapeuten melden dat het aantal klachten aan armen, nek, schouders en rug toeneemt. Een goed ingerichte werkplek is belangrijk om klachten te voorkomen. Met de checklist Beter Achter je Schermen (BAS) kunnen werknemers zelf nagaan hoe goed hun thuiswerkplek en thuiswerkgedrag zijn en op welke punten er verbetering mogelijk is.

Win een actieve werkplek

Iedereen die de checklist BAS in de Week van de RI&E (21 t/m 25 juni 2021) invult, maakt kans op een actieve werkplek. Je mag zelf kiezen wat je prettig vindt: bijvoorbeeld zitballen voor jou en je collega’s, een wiebelkruk, een rugsteun/stahulp voor staand werken of misschien wel een kantoorfiets. De winnaar(s) worden willekeurig getrokken uit de deelnemers en ontvangen per email bericht.

Hoe doe je mee?

Om deel te nemen vul je in de periode 21 t/m 25 juni de checklist BAS in. Als je nog geen account hebt, kan je die gratis aanmaken (e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord).

Belangrijk: vermeld het e-mailadres ook in het eerste veld van BAS (Beschrijving van de beoordeling) zodat we weten dat je meedoet aan de actie en we de winnaar kunnen bereiken. BAS-accounts zijn namelijk afgeschermd, waardoor we de e-mailadressen niet kunnen zien. Ingevulde e-mailadressen worden alleen gebruikt voor deze actie.

Doe er je voordeel mee!

logo Week van de RI&E 2021

Meer informatie

Lees meer informatie over de checklist Beter Achter je Schermen en ga ermee aan de slag

Beter achter je schermen (BAS)